Vollemaanwandeling 2024

Start tussen 18:30 en 19:30.

Afstand 5 en 12 km inschrijfgeld €3,50 tot 12 jaar gratis.

Zorg dat je gezien wordt

Nacht van de Nacht 2023

– ! NIEUWE ACTIVITEIT ! –
🪐✨ DE NACHT VAN DE NACHT ✨🪐~

De Nacht van de Nacht is een landelijk evenement dat ieder jaar wordt georganiseerd door de natuur- en milieufederaties. De gemeente Oost Gelre doet dit jaar ook voor het eerst mee door de openbare verlichting uit te doen zodat de hele gemeente echt donker is.

Martin en Huub kwamen met het mooie plan om een bijbehorende activiteit te organiseren. Op camping De Appelboom worden twee telescopen opgesteld om op deze avond naar de sterren te kijken, die door de donkere omgeving beter zichtbaar zullen zijn. Ook is er die avond een gedeeltelijke maansverduistering te zien. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

📍 Ottersweg 2 te Zieuwent
📌28 Oktober 2023
⏰ 20:00 uur – 22:00 uur

Wie zien we daar?

Houtdorp 2023

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober is het weer tijd voor ons Houtdorp! Heb je zin om te komen helpen als vrijwilliger op 1 of beide dagen? Geef je op door een mailtje te sturen naar: houtdorp.stichtingfratsen@gmail.com. Minimumleeftijd om te helpen is 16 jaar.

Dwars deur Sowent 2023

Zien we jou zondagochtend 7 mei tijdens Dwars deur Sowent?

Start vanaf Het Witte Paard Zieuwent tussen 8:00 en 11:00 uur.
U kunt kiezen voor een route van 6, 12, 18, of 24 km.

Inschrijfgeld €3,50
Gratis voor kinderen, met tevens een hele leuke speciale, leerzame wandeltocht voor hen!

Honden zijn helaas niet welkom